fredag 31 oktober 2008

Skorpioner och bakelser

Konstnären som gjort skorpionen på bloggens startsida heter Hasse, håller till i Kulla Skolor, strax utanför vår centralort och gör fantastiska verk i bland annat smide. Skorpionen (mitt stjärntecken) kom "på köpet" när sambon flyttade in. Visst är den fin, om än lite läskigt levande. Passar ju bra en helg som denna... Trick or treat?

Vi lite äldre kommer i afton att vara vakande över våra busungar när de ger sig ut för att knacka dörr. Vi nådde en kompromiss gällande Halloween; idag får barnen busa, imorgon får vi vuxna dinera i ett stillsamt tempo. Alla blir nöjda. Alla blir glada.

Vi förmanar och manar de små till försiktighet, ödmjukhet och vänlighet när de plingar på hos grannar och bekanta med hopp om att fylla korgen med gott. Själv har jag köpt jätteäckliga och billiga klubbor att dela ut, hittade tyvärr inget marmeladgodis som M Uggla tipsade om!

Trick or treat på er!

4 kommentarer:

Sanna sa...

Ett annat alternativ är det äckligaste naturgodis som du kan hitta. Det tycker min pappa är jätteroligt att dela ut - det kommer knappt någon hem till honom längre och tigger godis.
Här har vi istället skruvat ur dörrklockan. Den väcker de sovande barnen

Unknown sa...

Hoppas eran helg har varit trevlig på alla sätt o vis!
Hit har det inte kommit några alls, fast nån granne var uppe i skogsdungen ovanför vårat och gjorde något...tänt marschaller hela vägen upp...kändes som offerritual eller nå´t.

Skoja bara (fast gamla namnet här är galgbacken) SÅ NI KAN JU GISSA VAD DOM GJORDE HÄR FÖRR...

Trick or treat-släng dig i väggen:)

Kram från Pia

Anonym sa...

Klart du inte hittade det, varför skulle de fortsätta köpa in äckligt godis? :P Och det var verkligen äckligt.

PisanTösen sa...

*nöjd över att ha fått en förklaring på vad "spindel" gör på din sida*