fredag 6 mars 2009

Ut och promenera!

Kort och koncist. Trevlig helg och tack för en intressant bloggvecka med många härliga kommentarer om ditten och datten, både här och där.

Ut och promenera med er i helgen. Har du vägarna förbi "min" stad, vid kvällningen, kan du vid uppehåll få njuta av vyn som bilden visar. Ganska okej vy, eller hur?

Själv ska jag umgås med delar av den yngre släkten och rösta på Sarah Dawn Finer i andra chansen. Alla behöver en andra chans. //Kram

5 kommentarer:

Anonym sa...

Detsamma till dig och kul att höra att du håller på vår Sarah. Hon är så nervös men tror det ska gå vägen. Rösta nu på henne Tojjan så vi kan ta Globen...

Kram ha det bra i helgen.
Catta

Anonym sa...

Hej Vännen! Har helt ofrivilligt hamnat i en livssituation där hela min barndom "blottats" för mig, har levt i noll vetskap och kanske var det det allra bästa som kunde varit för en sådan som mig?

Att sedan gå på "Män som hatar kvinnor" var nog själva dödsstöten, snurrar runt i kaoset efter tonvis med minnen och flashbacks numer vilket gör mitt skrivande så vanvettigt självdestruktiv att det är lika bra jag håller mina tankar för mig själv. Men givetvis kommer jag att fortsätta att läsa, normaliteten i alla er bloggares liv kanske är det som kan hålla mig på rätt köl?

Unknown sa...

Jag håller också på Sarah!! Låten är grymt mäktig och hennes röst...Ahh

Ha en trivsam kväll o morgondag med min tonårsdotter, hon har sett fram emot detta så länge!

Älskar dig med, kram Pia

ullrika sa...

jag saknade strandpromenaden så in i hoppsan när jag bodde utomstads några år. efter ett evigt knallande fram och tillbaka med kolikig bäbi i fyra månader är kärleksförhållandet nu en smula ansträngt. men vackert? jo, det är det.

tjo!

Tojjan... sa...

Till Ullisen: Kontaktannonsen (ler) fungerade jättebra! Lustigt vilka trådar som snos samman tack var bloggsfären.

Ang s-promenaden...idag är det inget ställe jag längtar till...Vem beställde snöblandat? Suck.