fredag 13 februari 2009

Ännu ett veckoslut

Vilken bloggvecka vi har haft! Eller iallafall jag. Tack vare mina eminenta gästbloggare har jag kunnat njuta av god och personlig läsning. Jag har även haft tid att surfa runt och hitta nya intressanta bloggar. Det finns så många duktiga och orddrivna skribenter ute i stugorna. Hoppas ni alla tar er tid att söka vid tillfälle.

Böcker, med all respekt, har fått vila denna veckan eftersom jag haft mer inspiration för att skriva. Ni vet kanske hur det är, ena veckan upp, andra ner. Nästa vecka kommer två nya och läsvärda bloggare att ta plats här som skribenter. De sista för den här omgången. Men sanna mina ord, det var inte sista gången jag använde mig av gästbloggare! Det har varit både värdefullt och lite (för mig) nyskapande!

Trevlig helg, må lugnt och tryggt, vi skrivs nästa vecka!
Kram.

8 kommentarer:

Ingrid sa...

Vd roligt att du hittade till mig och vill vara med och tävla. Din blogg är jättefin. Jag ska läsa mig bakåt lite nu så man får lite hum om personen bakom bloggen.

Kul med gästskribenter också!

~Livet i byn

Anonym sa...

Du vet väl då hur man piggar upp. Du har alldeles säkert rätt och jag är redan nu övertygad om att jag inte kommer sakna trapporna :-)

Kul att du skriver igen också. Kram!

Anonym sa...

Jag tror inte att många förstod den låten faktiskt. Jag tänkte inte så mycket på det innan jag började lyssna riktigt ordentligt. Då noterade jag vad elak texten lät först, för att vara en pop-(eller vilket genre den nu är)låt. Sen insåg jag att det var en rätt tragisk berättelse som skulle kunna stämma in på många i dagens samhälle..

Anonym sa...

Precis, vem gör inte det :) Tyckte med det var gulligt hehe

Anonym sa...

Fin liten hund!

Tack för dina kommentarer inne hos mig. Det är alltid kul när någon tar sig tid...

Myckt rolig idé det där med gästbloggare!

Anonym sa...

vore trevligt om du hade kunnat komma på temadagen och vara med i debatten eller berätta hur ni själva jobbar med problemet. Men det kanske inte går? Jag märker ju att du är väldigt intresserad av ämnet och lära dig mer.

Anonym sa...

Ha en bra dag!

Anonym sa...

Underbar idé Tojjan. Jag är jätteglad att jag fick vara med, och det har varit ett stort nöje att läsa alla de andras bidrag!