torsdag 18 december 2008

Hej där...


...är det mycket nu, eller hinner du med allt? Sitter du säkert denna julen med eller håller du på att straffa ut dig på grund av stress? Stanna upp lite.
Vem du än är, vad du än gör, lämna gärna ett avtryck i form av en kommentar om vad just du gör. Oavsett om vi känner varandra eller inte, är en hälsning två civiliserade människor emellan något som faktiskt kan berika och glädja. - Kram -

12 kommentarer:

Anonym sa...

Är på jobbet denna lite mörka,trista Torsdag. Julstressen har inte visat sig i år och det är lite skönt.(vet att jag är bortskämd med en som fixat med allt vad Jul heter:),tacksam för det)

Kram från en som snart är hemma:)

Carita Liljendahl sa...

Tack för att du lämnade ett avtryck hos mig på Aftonbladets blogg, det är kul att vara läst - åtm då och då :-)
Kanske du nån gång vill läsa mina böcker också, kolla isf www.debutsky.fi

God jul!

Unknown sa...

Jag känner mig helt ok faktiskt, jular inte så mycket här hemma. Har bara 2 vita tomtar framme och resten står uppe i hallen men jag har ingen särskild lust att ställa ut några heller....
I år känner jag mer för grönt av kvistar, mossa mm
Kram Pia

Amanda sa...

Jag gör inte mycket, mamma har sprungit runt hela veckan och städat - vilket inte är det lättaste när man bygger om - och kokat kol och allt vad det är. Jag har städat mitt rum och ska väl sätta upp lite prydnader, köpa lite fler julklappar och sedan är jag klar :)
Kram! //Amanda

Anonym sa...

Va, är det jul snart?? DET har jag missat i år.. (hmm.., som alla år..)Har två ljusstakar i fönstren och ser att jag har en röd duk på bordet, måste varit Gabbe som fixat. Julen är inget för mig, varför inte bara fira att man lever, att man mår bra och att man är lycklig. DET tänker jag göra.., orka jul!!

Anonym sa...

Just nu skriver jag ju detta såklart. Annars har jag precis skrivit ett inlägg på min blogg. Innan det åt jag mat, innan det tvättade jag (i grevens tid), innan det satte jag upp högtalarsladd längs listerna och innan det åkte jag hem från jobbet.

Idag har varit en bra dag och jag känner nu när klockan närmar sig nio att jag ska kosta på mig en tidigare sängbestigning ikväll. Jag kanske hinner med ett avsnitt Heroes först. Och lite nyponsoppa. Och några pepparkakor. Kram

PisanTösen sa...

Jag trodde att jag skulle slippa undan i år, men idag har jag haft ett liiiitet stressbryt som resulterade i telefongråt med systeryster, när hon inte hann lyssna på mig för hon var på jobbet... Jo, jag skäms, och det var ingen grej att ta till lipen för heller, men på en sekund slog det över och blev mycket... Men nu känns det bra igen!

Anonym sa...

Hejhej! Jag känner av ovanligt lite julstress i år. Vi har inte ens någon julgran ännu, och har fortfarande inte bestämt om det blir någon i år (!). Julklapparna har vi skurit ner på för alla, makens familj ska ha någon form av utlottning, och i min familj är vi sparsamma i år. Våra barn är så små att de inte riktigt förstår det där med julklappars värde och antal ännu. Vi ska ha en riktigt lugn och mysig jul utan stress. Så för tillfället känns allt toppen!

Tojjan... sa...

Hej alla! Vad goa ni är som tar er tid att skriva hur ni har det! Glädjer mig mycket och får en tryckande huvudvärk (influensa på g - huah!?) att lätta!

Ha en riktigt bra helg, skönt att de flesta av er tycks ha läget under kontroll!

Kram!!

Anonym sa...

ja du...jag sitter här bara, gör ingen nytta, tom i bollen efter flera jobbiga veckor med sjukdom o nu till sist död.... men den där f-bannade julen kommer ändå fast jag bara vill slippa i år, men jag tänker såhär, i morgon, i morgon är det ivf 2 dagar sen... så vi får se

Anonym sa...

Nej men vad säger du? Gran är inget tokigt påfynd. Det är det bästa med julen enligt mig, eller ja kanske inte helt det bästa men en av favoriterna. Jag lyckades faktiskt byta min gran så nu har jag en jättefin levande :-) gran hemma. Har ni köpt er ännu?

Kram!

Fynda och Fixa sa...

Hej! Kul att du tittade in på min sida. Tack för tipset om rätt länk till emaljskyltarna. Det går lite väl fort ibland när man skriver inlägg. Nu är det ändrat. Tack!